Buat Duit Lebih

Maklumat Terkini Tentang Cara Buat Duit Lebih Di Malaysia

Buat Duit Lebih Melalui Borang Selidik (Survey)

Survey Malaysia

Mengisi borang selidik (survey) online adalah cara mudah untuk mendapat pendapatan tambahan. Berikut adalah senarai panel borang selidik online terbaik di Malaysia.

Toluna Malaysia
Di Panel Ukur Toluna Malaysia, anda mendapat mata melalui melengkapkan borang selidik , mengambil bahagian dalam pemilihan dan perbincangan, menguji produk dan merujuk rakan. Anda boleh mengumpulkan mata ini dan menebusnya untuk pelbagai baucar hadiah, hadiah maya dan penyertaan undian. Toluna menjadi sangat popular dan menyertai sekarang!
Sertai Toluna di sini

Viewfruit Malaysia
Viewfruit adalah panel survey baru. Sebaik sahaja anda mendaftar dan mula mengambil bahagian, anda akan menerima 100 hingga 5000 mata untuk setiap survey. 500 mata bersamaan dengan $ 1. Anda juga boleh mendapatkan mata dengan merujuk rakan. Anda boleh mula menebus melalui paypal.
Sertai Viewfruit di sini

GlobalTestMarket
GlobalTestMarket adalah sebuah syarikat survey antarabangsa. Ahli diberi ganjaran untuk mengambil survey dalam bentuk MarketPoints – mata wang dalam talian, yang boleh ditukar kepada wang tunai. Setiap survey biasanya menawarkan 50 hingga 200 MarketPoints. Anda boleh menebus ganjaran anda apabila anda mencapai 1000 MarketPoints yang setara dengan US $ 50. Pembayaran adalah melalui cek. Globaltestmarket menawarkan banyak peluang survey dan senang untuk mendapatkan MarketPoints . Sertai sekarang untuk bermula!
Sertai Globaltestmarket di sini

Brand Institute
Brand Institute adalah firma survey online yang sangat aktif terutamanya dalam bidang penjagaan kesihatan. Kajian mereka membantu dalam pembangunan dan penamaan ubat baru, penjagaan kesihatan dan produk lain. Jika anda seorang doktor, jururawat atau ahli farmasi , anda akan mendapat banyak peluang pendapatan dengan mengambil survey berbayar dengan Brand Institute. Malah orang lain boleh menyertai panel mereka juga sebagai pengguna. Survey mereka membayar dengan baik, biasanya $5 hingga $15 atau lebih. Anda boleh menerima bayaran melalui paypal atau cek. Sekiranya anda memilih paypal, akaun paypal anda akan dikreditkan secara automatik 4 hingga 8 minggu selepas anda melengkapkan survey.
Sertai Brand Institute di sini

PaidViewpoint
Paid View Paid adalah panel survey baru yang memberi ganjaran kepada pengambil survey yang lebih baik daripada yang lain. Mereka menggunakan skor yang dikenali sebagai TraitScore untuk menilai ahli-ahli. Sekiranya anda jujur ‚Äč‚Äčtentang demografi dan ciri-ciri anda dan sentiasa memberikan pendapat yang jujur, anda akan mendapat peluang yang lebih tinggi dan peluang pendapatan yang lebih tinggi. Pay-per-survey juga lebih tinggi berdasarkan TraitScore anda. Anda boleh menebus pendapatan anda melalui Paypal. Pembayaran tunai minimum ialah $ 15 USD.
Sertai PaidViewpoint di sini

SurveySavvy
Surveysavvy adalah sebahagian daripada talian Luth Research, firma survey pasaran terkemuka. Mereka mempunyai lebih daripada 3 juta ahli di seluruh dunia. SurveySavvy telah membayar ahli lebih daripada $ 13 juta untuk mengambil bahagian dalam survey. Anda dibayar sehingga $ 20 atau lebih untuk menyelesaikan survey. Surveysavvy menawarkan peluang pendapatan yang hebat terutama untuk IT dan profesional komputer . Mereka juga mempunyai program rujukan yang baik. Anda dibayar $ 2 untuk setiap survey yang disiapkan oleh anda dan $ 1 untuk setiap survey oleh rujukan anda. Setiap bulan, dari kumpulan penyertaan dari ahli yang tidak memenuhi syarat untuk survey, 50 individu dipilih untuk menerima $ 10 setiap satu.
Sertai Surveysavvy di sini

Spidermetrix
Spidermetrix membayar anda untuk menilai laman web dengan mengambil soal selidik dan juga untuk survey bayar. Ia berasal dari Australia. Terdapat juga survey soalan pendek di laman web di mana anda boleh mendapat satu mata. Ahli dipanggil labah-labah dan mereka mendapat mata labah-labah sebagai ganjaran. Mata boleh ditebus sebagai wang tunai dan mereka membayar anda melalui paypal.
Sertai Spidermetrix di sini

AIP Surveys Malaysia
Anda boleh mendapat Epoints untuk melengkapkan survey di AIP. Sebaik sahaja anda mencapai tahap pembayaran sebanyak 2000 (20 RM), anda boleh menebus mata untuk pelbagai baucar hadiah. Apabila anda menyertai, anda berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah di mana anda boleh memenangi hadiah hebat.
Sertai AIP Surveys Malaysia di sini

American Consumer Opinion Panel
American Consumer Opinion Panel adalah firma penyelidikan pasaran terkenal yang membayar tunai untuk melengkapkan survey online. Biasanya anda akan mendapat $ 4 hingga $ 25 untuk setiap survey yang anda selesaikan. Selepas setiap survey, anda akan menerima bayaran anda dalam masa 4 minggu dalam bentuk cek atau sijil hadiah American Express. ACOP membayar anda dengan baik untuk setiap survey yang anda mengambil bahagian. Jadikan pendapat anda berguna dan dapatkan wang online!
Sertai American Consumer Opinion Panel di sini

Copyright © www.buatduitlebih.com - All Rights Reserved. All trademarks are the property of their respective owners.
error: Content is protected !!