Buat Duit Lebih

Maklumat Terkini Tentang Cara Buat Duit Lebih Di Malaysia

Adakah Anda Seorang Pengaruh Sosial (Social Influencer)?

Social Influencer

Apa Maksud Pengaruh Sosial (Social Influencer)?

Seseorang yang mampu menggunakan media sosial untuk menjana gembar, perbincangan atau mempengaruhi pengikut-pengikut mereka. Biasanya mereka adalah orang yang berbakat, bersemangat, berpengetahuan, dan menpunyai pengalaman yang memberi inspirasi kepada orang-orang di sekeliling mereka – keluarga, kawan-kawan atau kalangan sosial mereka. Anda boleh menjadi selebriti sosial dengan pengikut 1M atau ibu biasa yang berkongsi pengalaman kepada teman-teman. Kami semua berpengaruh dengan cara istimewa kami.

 

Apa Itu HYPR?

Adakah anda mempunyai banyak rakan di Facebook atau Twitter? Jika jawapan ialah ya, Hypr Malaysia adalah tempat yang sesuai bagi anda untuk mendapat pendapatan tambahan.  Jadi, apa itu HYPR?

HYPR merupakan platform “social influencer” yang baru dilancarkan di Malaysia! Hypr merevolusikan cara perkongsian artikel dan pengiklanan media sosial di Malaysia, HYPR boleh diakses melalui telefon pintar atau laman web dan jana keuntungan melalui promosi media sosial. HYPR adalah 100% percuma untuk influencer.

 

Jadi, Berapa Banyak Anda Boleh Dapat Dari HYPR?

Ini bergantung pada kempen yang anda pilih, dan tindakan yang diperlukan dari hujung anda. Semua kempen biasanya akan mempunyai kadar pembayaran yang dinyatakan di bahagian atas. Jadi, pilih kempen yang anda suka dan mula berkongsi! HYPR jangka dapat bantu memberi pendapatan tambahan sebanyak RM500 ke RM2000 sebulan bagi mereka yang betul-betul berkongsi.

 

Bagaimana Anda Dibayar?

Anda dibayar untuk berkongsi kempen yang anda lihat di “dashboard” anda di medial sosial. Anda boleh berkongsi artikel berkaitan jenama atau perkhidmatan tertentu dan akan dibayar bila ada orang klik di link. Bukan sahaja blogger, malah sesiapa yang memiliki akaun Facebook dan Twitter layak menyertai HYPR sebagai influencer (pengaruh).

Semua pengeluaran wang perlu dilakukan sebelum 21hb setiap bulan and pembayaran akan diterima pada 10hb bulan yang berikutnya. Apa-apa permintaan selepas 21hb akan dibayar pada 10hb  bulan dua bulan berikutnya. Sebagai contoh, permintaan tunai pada 15 Oktober 2017 akan dibayar pada 10 November. Sementara itu, permintaan tunai pada 25 Oktober akan dibayar pada 10 Disember. Wang akan dikredit ke akaun anda terus.

Jika anda masih tertanya-tanya dan memerlukan maklumat lanjut mengenai HYPR anda dengan melawati laman web mereka.

Anda boleh sertai HYPR di SINI.

Copyright © www.buatduitlebih.com - All Rights Reserved. All trademarks are the property of their respective owners.
error: Content is protected !!