Buat Duit Lebih

Maklumat Terkini Tentang Cara Buat Duit Lebih Di Malaysia

Buat Duit Lebih Dengan Beratur!

People Queue

Anda Boleh Dapatkan Wang Dengan Beratur dari RM60 Setiap Jam

Terlebih dahulu, biar saya jelaskan. Perkhidmatan ini tidak ditawar di Malaysia, hanya di Singapura tetapi saya fikir ia adalah sesuatu yang menarik untuk dikongsi. Ramai di Malaysia dan Singapura suka beratur untuk sesuatu – dari barang-barang fesyen edisi terhad ke peluang untuk makan beberapa makanan berbintang Michelin tempatan. Kebanyakan orang yang mampu membeli barang-barang ini mempunyai wang, tetapi tiada masa untuk beratur dalam barisan yang boleh sampai selama berjam-jam.

Tambahan pula, ia menjadi sangat tidak selesa selepas beberapa ketika! Jadi, apakah penyelesaiannya di sini? Sebuah syarikat di Singapura menawarkan perkhidmatan beratur profesional degan kos. Pada masa lalu, kebanyakannya dilakukan melalui “freelancer” di Singapura, iQueue berharap untuk mengubah ini. Syarikat itu ditubuhkan pada Mei oleh dua usahawan muda, Jeffrey Tan, 27 dan Zin Nu Aye, 24 selepas mereka menyedari bahawa walaupun rakyat Singapura suka beratur untuk barangan terkini, mereka tidak mempunyai cukup masa untuk berbuat demikian.

iQueue kini mempunyai 10 pengatur “queuers” profesional yang terdiri daripada pelajar dan suri rumah yang mencari pendapatan tambahan. Syarikat berharap mereka dapat mengembangkan sehingga 50 pengatur (queuer) di masa depan. Kadar mereka bermula dari S $ 20 (RM62) hingga S $ 250 (RM778), bergantung kepada jenis perkhidmatan dan jam yang anda perlukan. Pelanggan yang berminat perlu membayar deposit 40% terlebih dahulu sebelum membayar baki 60% apabila mereka menuntut tempat mereka dalam barisan.

Bukan itu saja, perkhidmatan itu menjanjikan untuk memberikan pelanggan kemas kini dan gambar secara langsung setiap 15 minit supaya anda tahu bahawa mereka tidak menipu anda! Pengasas mengatakan bahawa selain membantu pelanggan menjimatkan masa dan mendapatkan barangan yang mereka mahukan, mereka juga ingin mewujudkan peluang pekerjaan untuk orang seperti pelajar, warga emas dan suri rumah.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai iQueue di SINI

Copyright © www.buatduitlebih.com - All Rights Reserved. All trademarks are the property of their respective owners.
error: Content is protected !!