Buat Duit Lebih

Maklumat Terkini Tentang Cara Buat Duit Lebih Di Malaysia

Buat Tugas Ringan Dan Buat Duit!

Adakah anda sedar bahawa kita boleh buat duit lebih dengan melakukan tugas-tugas ringan untuk orang lain. Ini termasuk perkara-perkara remeh seperti mengatur penginapan, membuat penyelidikan, mencari tempat bercuti dan menempah restoran untuk makan malam anda malam ini. Biar saya perkenalkan SupaHands

 

Apa Itu SupaHands?

SupaHands ditubuh pada bulan Januari 2014 oleh Mark Koh dan Susian Yeap. Platform online ini menawarkan bantuan peribadi kepada sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan dalam tugas harian yang mudah. Supahands juga membantu syarikat berkembang lebih cepat dengan mengurus tugasan dan projek perniagaan mereka yang membosankan dan berulang. SupaHands mengenakan bayaran RM4 hingga RM8 untuk setiap 20 minit masa ejen.

Apa Jenis Kelayakan yang Diperlu untuk Menjadi SupaAgent?

Sesiapa pun boleh menjadi SupaAgent, anda hanya perlu lulus dalam penilaian SupaAgent. Sekiranya anda gagal, jangan risau kerana anda sentiasa boleh cuba lagi atau cuba kategori yang berbeza juga.

Idealnya, anda harus mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Boleh Bertutur and Bertulis Dengan Baik dalam Bahasa Inggeris
 • Komunikasi unggul dan kemahiran interpersonal
 • Berakhlak baik
 • Mahir dalam Microsoft Excel dan Word
 • Mahir dengan Google Docs dan Google Calendar
 • Penyelidikan internet dan kemahiran navigasi yang sangat baik
 • Kebolehan organisasi dan perancangan yang kuat
 • Sambungan internet berkelajuan tinggi!

Sehingga hari ini, Supahands mempunyai lebih kurang 2,000 SupaAgent di Malaysia, Indonesia, dan Filipina.

Apakah Peranan Anda Sebagai SupaAgent?

Bayangkan diri anda sebagai sebahagian daripada pelbagai syarikat dan dapat memilih waktu dan lokasi kerja anda sendiri – sofa, kafe di blok, gym, di mana sahaja. Anda juga akan dapat memilih dan memilih tugas-tugas yang akan anda lakukan.

Apakah Kebaikan Menjadi SupaAgent?

 • Belajar Kemahiran Baru. Sebagai SupaAgent, anda akan menjalani satu siri latihan intensif yang direka untuk mendedahkan anda kepada pelbagai kemahiran baru, yang dapat membantu anda memperbaiki bakat anda.
 • Mempunyai Kawalan Projek. Pada permukaan, program SupaAgent mungkin kelihatan sama dengan “freelancing“, tetapi lebih baik kerana ia menawarkan manfaat yang lebih besar dan umumnya lebih selamat. SupaAgent akan menjalani proses latihan di mana apabila tamat pengajian, mereka boleh memilih dari banyak tugas yang terdapat di papan pemuka Supahands, yang tentunya mempunyai kebebasan untuk tidak memilih mereka yang tidak sesuai dengan kemahiran atau kepentingan mereka. Menjadi SupaAgent juga tidak mempunyai risiko menjadi underpaid atau berpotensi ditipu oleh pelanggan – seperti yang dialami oleh banyak freelancer. Semua pelanggan SupaHands tertakluk kepada sistem pembayaran ‘Hands’ yang memastikan bahawa anda akan dibayar berdasarkan jumlah kerja yang anda selesaikan
 • Bekerja dari mana-mana sahaja. Supahands mempromosikan integrasi kehidupan kerja dengan menawarkan orang dengan pilihan untuk bekerja dari jauh. Dengan ini, Supahands menyediakan peluang untuk ibu tinggal di rumah untuk menggunakan masa mereka dengan bekerja dan memperoleh pendapatan tanpa mengorbankan masa berharga mereka dengan anak-anak dan keluarga mereka.Walau bagaimanapun peluang ini tidak terhad kepada ibu-ibu yang tinggal di rumah sahaja. Tidak peduli apa peranan anda adalah ibu, pelajar atau profesional bekerja-menjadi SupaAgent memberi anda pilihan untuk memilih tempat yang anda ingin kerjakan; sama ada dari rumah, dari pulau, atau semasa merayau dunia
 • Kerja sambilan, Pengalaman sepenuh masa. Pembangunan diri adalah kata kunci di sini! Menjadi SupaAgent adalah batu loncatan yang hebat bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman bekerja. Sebagai contoh, pelajar yang menjadi SupaAgents dapat mengalami bagaimana kehidupan kerja ketika mereka berada bersama kami. Begitu juga untuk ibu bapa yang tinggal di rumah; anda tidak perlu mengeluarkan diri anda dari dunia kerja sepenuhnya. Senarai projek dan tugas kami dapat membantu anda mengekalkan kemahiran dan kebiasaan kerja profesional anda.

 

Bila Saya Akan Dibayar Sebagai SupaAgent?

SupaAgents akan dibayar secara bulanan melalui pemindahan bank. Anda perlu mempunyai akaun bank.

 

Berapa Banyak yang Anda Boleh Peroleh Sebagai SupaAgent?

Bahagian terbaik tentang menjadi SupaAgent adalah bahawa tidak ada batasan tentang berapa banyak yang akan anda peroleh kerana ia bergantung sepenuhnya pada berapa banyak tugas yang anda selesaikan. Semakin banyak yang anda selesaikan, semakin banyak duit anda akan dapat setiap bulan.

 

Adakah Saya Perlu Membayar untuk Menjadi SupaAgent?

Menjadi SupaAgent adalah percuma dan satu-satunya orang yang menerima wang daripada ini adalah anda!

 

Jika berminat, anda boleh mendaftar sebagai SupaAgent di SINI

Sebagai alternatif, anda juga boleh cuba Bantu.my. Bantu.my merupakan laman web yang berfungsi seperti SupaHands

Copyright © www.buatduitlebih.com - All Rights Reserved. All trademarks are the property of their respective owners.
error: Content is protected !!